banner13

Genel Yayın Yönetmenimizin annesine veda...

ERTV Genel Yayın Yönetmenimiz Mustafa Eren'in annesi Bedriye Eren hayatını kaybetti. 78 yaşındaki Eren Malatya Şehir Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
22 Mart 2024 Cuma 18:35
Genel Yayın Yönetmenimizin annesine veda...

ERTV Genel Yayın Yönetmenimiz Mustafa Eren'in annesi Bedriye Eren, yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları sebebi ile tedavi görmekte olduğu Turgut Özal Tıp Merkezinde hayatını kaybetti.

78 yaşındaki Bedriye Eren için Cuma namazı sonrası Malatya Şehir Mezarlığı’nda cenaze namazı kılındı.

Cenazeye, Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Mehmet Çolak, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, ERTV Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Erdoğan, Yeniden Refah Partisi Yazıhan Belediye Başkan Adayı İhsan Akın, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Halil İbrahim Kılıç, Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği Başkanı Salih Karademir, gazeteciler, Eren ailesi ve yakınları ile çok sayıda kalabalık katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından alınan helallik ile birlikte Bedriye Eren’in cenazesi gözyaşları arasında Malatya Şehir Mezarlığına defnedildi.

Eren ailesi taziyeleri Fatih Lisesi’nin karşı olarak bilinen Tandoğan Mahallesi, Yüzyıl Sokak, Gülyaşam Konutları Kat: 6 no:24 adresinde kabul ediyor.

ERTV ailesi olarak merhume Bedriye Eren'e Allah'tan rahmet, Genel Yayın Yönetmenimiz Mustafa Eren ve Eren ailesine başsağlığı diliyoruz.

Son Güncelleme: 22.03.2024 18:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.