banner13

Dev yılanlar korku ve paniğe neden oluyor!

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde bir vatandaş tarafından kaydedilen dev yılanın ardından, bu kez bölgemizde Elazığ’ın Ağın ilçesinde aynı büyüklükte bir dev yılan görüntülendi. Vatandaşlar, depremler sonrası artan yılan yoğunluğu nedeniyle, ilgili kurumların araştırma yapması gerektiğini ifade ediyorlar.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
28 Mayıs 2024 Salı 18:39
Dev yılanlar korku ve paniğe neden oluyor!

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde 15 Mayıs’ta Kurucaova Mahallesi'nin yerleşim merkezine 1.5 kilometre mesafedeki Tutocak Dağı'ndaki ormanlık alanda dolaşmakta olan vatandaşlardan Zekeriya Atçeken, 20 yaşındaki çam ağaçlarından oluşan ormandaki bir ağaca tırmanan 'dev' yılanı cep telefonu ile kaydetmişti.

Doğanşehir’de kaydedilen dev yılanın ardından aynı büyüklükte bir yılan bu kez Elazığ’ın Ağın ilçesinde görüntülendi. Ağın ilçesinin Beyelması köyünde merada koyunlarını otlatan Gökhan Elitaş, bir ağaca tırmanmakta olan dev yılanın cep telefonu ile videosunu çekip kaydetti.

6 Şubat depremlerinden itibaren meydana gelen çeşitli büyüklüklerdeki depremlerin ardından bölgede çeşitli tür yılanların görülme sıklığının artmasının ardından, bölgede daha önce görülmemiş büyüklükte, halkın 'dev' diye adlandırıldığı yılanların ortaya çıkması korku ve panik yarattı.

Ortaya çıkan ve yaklaşık 3 metre uzunluğunda olduğu görülen dev yılanlar dolayısıyla tedirgin olan vatandaşlar, yılanların görüldüğü bölgeye gitmeye çekinirken, birçok köylünün araziye av tüfekleriyle çıktığı ifade ediliyor.

Bu arada, vatandaşlar, bölgede depremler sonrası artan yılan yoğunluğu nedeniyle, ilgili kurumların araştırma yapması gerektiğini ifade ediyorlar.

Son Güncelleme: 28.05.2024 18:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.