banner13

BTP heyetinden ERTV’ye ziyaret

Bağımsız Türkiye Partisi Malatya İl Başkanı ve adaylarından oluşan heyet ERTV’yi ziyaret ederek, yerel seçim sürecine dair istişarelerde bulundular.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
10 Şubat 2024 Cumartesi 19:10
BTP heyetinden ERTV’ye ziyaret

Bağımsız Türkiye Partisi İl Başkanı Mehmet Kutlu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Şireci, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı İsmet Torun, Battalgazi Belediye Başkan adayı Ahmet Torun Solgun, Hekimhan Belediye Başkan Adayı Zekeriya Bozkurtoğlu televizyonumuz ERTV’yi ziyaret etti.

ERTV Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Eren ile görüşen parti heyeti 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri hakkında istişarelerde bulundular. 

BTP adayları amaçlarının 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan Malatya’yı yeniden toparlamak olduğunu belirterek, demokratik bir belediyecilik anlayışıyla kentteki enkazı kaldırmak istediklerini vurguladılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.