banner13

İşyerinin çatısı çöktü... Korku dolu anlar yaşandı

Malatya’nın Battalgazi İlçesi’ne bağlı Niyazi Mahallesi’nde ağır hasarlı bir binanın yanında bulunan müstakil bir işyerinin çatısı büyük bir gürültü ile çöktü. Çökme sonucu mahallede büyük bir panik yaşanırken, neyse ki yaralanan olmadı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
25 Mart 2024 Pazartesi 11:35
İşyerinin çatısı çöktü... Korku dolu anlar yaşandı

Malatya’nın Battalgazi İlçesi’ne bağlı Niyazi Mahallesi’nde ağır hasarlı bir binanın yanında bulunan müstakil bir işyerinin çatısı büyük bir gürültü ile çöktü. Çökme sonucu mahallede büyük bir panik yaşanırken, neyse ki  yaralanan olmadı.

Ağır hasarlı binanın yanında bulunan hasarsız müstakil işyerinin çatısı büyük bir gürültü ile çörkü, korku dolu anlar yaşandı…

Olay Battalgazi İlçesi’ne bağlı Niyazi mahallesi Şehit Mesken Eryılmaz sokakta meydana geldi.

Ağır hasarlı bir binanın yanında bunan hasarsız müstakil bir işyerinin çatısı henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı büyük bir gürültü ile çöktü.

Bölgeden geçen ve bölgede ikamet eden vatandaşlar deprem olduğunu düşünürken, panik yaşandı.  Döşemeci olarak hizmet veren, Ünsal Çevik’e ait müstakil işyerinde maddi hasar meydana geldi.

Olayın ardından haber verilmesi üzerine AFAD, zabıta ve polis ekipleri olay yerine giderek güvenlik önlemleri aldı, işyerinin etrafına şerit çekildi.

Olayın haberini alan ve bölgeye giden mahalle muhtarı Nilgün Tekatlı, olayın nasıl gerçekleştiğine dair bilgi aldı.

Öte yandan Muhtar Tekatlı, mahalledeki binaların yorgun olduğunu belirterek, bir an evvel ağır hasarlı binaların yıkılması gerektiğini söyledi ve mahallesinde dönüşüm çalışmaların başlamasını talep etti.

Son Güncelleme: 25.03.2024 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.