• Haberler
  • Malatya
  • CHP Malatya İl Başkanlığında Gece Operasyonu Sonrası Gerginlik!

CHP Malatya İl Başkanlığında Gece Operasyonu Sonrası Gerginlik!

CHP Malatya İl Başkanlığı'nda yeni yönetimin görevi devralma süreci gece saatlerinde yaşanan gelişmelerle birlikte gerilimi tırmandırdı. İl başkanlığına atanan Hakan Satılmış ve ekibinin, parti binasına çilingir yardımıyla girmesi tartışmaları beraberinde getirdi.

CHP Malatya İl Başkanlığında Gece Operasyonu Sonrası Gerginlik!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haberin Özeti

  • CHP Malatya İl Başkanlığı’nda yeni yönetimin gece saatlerinde çilingir yardımıyla binaya girmesi sonrası gerginlik yaşandı.
  • Sabah saatlerinde parti binasında toplanan partililerle güvenlik güçleri arasında zaman zaman tansiyon yükseldi.
  • Olaylar sırasında bina çevresinde yoğun polis önlemi alınırken, partililerin bekleyişi gün boyunca sürdü.

Görev değişiminin ardından Malatya’da siyasi atmosferin hareketlendiği süreçte, önceki yönetimin görevden alınmasıyla başlayan kriz kısa sürede sahaya yansıdı.

Gece Saatlerinde Çilingirle Giriş Tartışma Yarattı

Yeni il başkanı Hakan Satılmış’ın ekibiyle birlikte gece geç saatlerde CHP İl Başkanlığı binasına girmesi, parti içinde ve çevresinde gerginliğe neden oldu. Binanın kapalı olması nedeniyle çilingir çağrılarak içeri girilmesi, sürecin en çok dikkat çeken ayrıntısı olarak öne çıktı.

Bu gelişmenin ardından parti içinde tansiyon giderek yükselirken, sabah saatlerine doğru il binası çevresinde hareketlilik arttı.

CHP Malatya İl Başkanlığında Gece Operasyonu Sonrası Gerginlik!

Parti Binası Önünde Güvenlik Önlemleri Artırıldı

Sabah saatlerinde çok sayıda partili il binası önünde toplandı ancak güvenlik gerekçesiyle içeri girişlere izin verilmedi. Polis ekipleri bölgede yoğun güvenlik tedbirleri alırken, ilçe başkanlarının da binaya alınmaması gerginliği artırdı.

Zaman zaman kalabalık ile güvenlik güçleri arasında kısa süreli tansiyon yaşandığı görüldü.

Gençlik Kolları İçeride Kısa Süreli Gerginlik Yaşadı

Bir süre sonra dış kapının açılmasıyla birlikte gençlik kollarına mensup bazı partililer hızla bina içine girdi. Polis ekipleri müdahale ederek içeri girişleri kontrol altına almaya çalıştı.

İçeri giren bazı gençlerin teras kata çıkarak çeşitli sloganlar attığı ve kısa süre sonra dışarı çıkarıldığı öğrenildi. Olaylar sırasında binada gergin anlar yaşandı.

CHP Malatya İl Başkanlığında Gece Operasyonu Sonrası Gerginlik!

Parti Binası Önünde Bekleyiş Sürüyor

CHP Malatya İl Başkanlığı binası çevresinde gün boyu polis ekiplerinin güvenlik önlemleri devam etti. Parti binası önünde toplanan partililerin bekleyişi sürerken, bölgede zaman zaman hareketlilik yaşandığı bildirildi.
 

ERTV Malatya - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
MHA

Bakmadan Geçme

WhatsApp İhbar Hattı
05443281444
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!