ERTV

BAL'da işler iyi gitmiyor!..

SPOR

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup'ta Malatya İdmanyurdu ve Pütürge Belediyespor istedikleri sonuçları alamıyor.

Geçtiğimiz sezonda BAL'da yer alan Pütürge Belediyespor, 2019-2020 sezonuna da sıkıntılı başlamıştı. Grup'ta ilk haftada futbolcuların lisansını çıkaramadığı için karşılaşmaya gitmeyen Pütürge Belediyespor, hem 3-0 hükmen yenik sayıldı hem de mevcut 3 puan silme cezasına çarptırıldı. Grup'ta ikinci hafta ise Gaziantepspor'un maça gelmemesi nedeniyle hükmen 3-0 galip sayılan yeşil beyazlılar, üçüncü haftada deplasmanda Fırat Üniversitesi'ne, dördüncü haftada ise sahasında Adıyaman 1954 Spor'a 2-0'lık skorlarla mağlup oldu.

BAL 2.Grup'ta geride kalan 4 hafta sonunda 1 galibiyet, 3'te mağlubiyet alan Pütürge Belediyespor, 0 (sıfır) puanla 11'inmci sırada yer alıyor.

Bu sezon ilk kez Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden Malatya İdmanyurdu ise sezona mağlubiyetle başladı. İlk haftada sahasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor'a 3-0 mağlup olan sarı lacivertliler, ikinci haftada deplasmanda Kilis Belediyespor'u 2-0'la geçti ve ilk 3 puanını aldı. Grup'ta üçüncü haftada sahasında Sürsürüspor'a 2-1 mağlup olan Malatya İdmanyurdu, dördüncü haftada ise deplasmanda lider Kahta 02 Spor'a 1-0 kaybetti.

BAL 2.Grup'ta geride kalan 4 hafta sonunda 1 galibiyet, 3'te mağlubiyet alan Malatya İdmanyurdu, 3 puanla 10'uncu sırada yer alıyor.

BAL 2.Grup'ta beşinci haftada Malatya İdmanyurdu ile Pütürge Belediyespor karşı karşıya gelecek. 2Mücadele, 20 Ekim Pazar günü 15.00'da Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanacak.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.