Darende'de Somuncu Baba Bulvarı'na Sıcak Asfalt!
Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, Darende'de sıcak asfalt çalışmaları devam eden Somuncu Baba Bulvarı'nda incelemelerde bulundu. Yağışlı hava başlamadan tamamlanması planlanan çalışmaların ardından bulvarın yeşillendirilmesi ve çevre düzenlemesinin yapılmasını isteyen Boyraz, yolun daha modern bir görünüme kavuşması gerektiğini belirtti.
Malatya'nın Darende ilçesinde ulaşım altyapısına yönelik çalışmalar devam ederken, Somuncu Baba Bulvarı'ndaki sıcak asfalt uygulaması da yakından takip ediliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, ilçeye yaptığı ziyarette çalışma alanına giderek yürütülen faaliyetleri inceledi. Boyraz, asfalt seriminin yanı sıra bulvarın çevresinin de düzenlenerek daha estetik bir görünüme kavuşturulmasını istedi.
Somuncu Baba Bulvarı'nda Sıcak Asfalt Mesaisi
Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde gören Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, yetkililerden projenin ilerleyişi hakkında bilgi aldı. Bulvarın ulaşım açısından taşıdığı öneme dikkat çeken Boyraz, yapılan düzenlemelerin yol güvenliğini ve sürüş konforunu artıracağını ifade etti. Çalışmaların hava koşulları dikkate alınarak planlandığını belirten Boyraz, ekiplerin yağışlı dönem başlamadan önce asfalt uygulamasını bitirmeyi amaçladığını kaydetti. Projenin tamamlanmasıyla Somuncu Baba Bulvarı'nın Darende'de daha rahat ve güvenli bir ulaşım güzerghı haline gelmesi bekleniyor.
Asfaltın Ardından Yeşillendirme İstedi
İnceleme sırasında yalnızca yolun yenilenmesinin yeterli olmayacağını vurgulayan Boyraz, bulvarın çevresinde de kapsamlı bir düzenleme yapılması gerektiğini dile getirdi. Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt'a çağrıda bulunan Boyraz, asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından güzergh boyunca yeşillendirme yapılmasını ve çevre düzenlemesine önem verilmesini istedi. Bulvarın görünümünün yapılacak peyzaj çalışmalarıyla daha da iyileştirilebileceğine işaret eden Boyraz, ulaşım yatırımlarının çevre düzenlemeleriyle birlikte ele alınmasının önemini vurguladı.
Darende Teşkilatından Boyraz'a Teşekkür
AK Parti Darende İlçe Başkanı Zeki Bozkurt da Bakan Yardımcısı Osman Boyraz'ın ilçedeki yatırımları yakından izlediğini belirtti. Darende'ye gerçekleştirdiği ziyaretler ve projelere gösterdiği ilgi dolayısıyla Boyraz'a teşekkür eden Bozkurt, ilçenin ihtiyaçlarının takip edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Somuncu Baba Bulvarı'ndaki incelemeye Darende Kaymakamı Ömer Sirkeci, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Apan, AK Parti Darende İlçe Başkanı Zeki Bozkurt, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şemsettin Gümüşay ile Esnaf ve Sanatkrlar Odası Başkanı Harun Ormancı da katıldı.