- Haberler
- Malatya
- Vali Yavuz'dan Sosyal Medyada İki Kritik Yanıt: Temizlik ve Trafik Sorunlarına Müdahale Talimatı
Vali Yavuz'dan Sosyal Medyada İki Kritik Yanıt: Temizlik ve Trafik Sorunlarına Müdahale Talimatı
Malatya'da vatandaşların sosyal medya üzerinden ilettiği yerel sorunlara doğrudan yanıt veren Vali Seddar Yavuz, İkizce 2. Bölge 2. Etap'taki temizlik eksikliği ve kaldırımlardaki uygunsuz parklanma şikâyetleri üzerine ilgili kurumlara talimat verdi.
Malatya’da kamu hizmetlerine dair vatandaş geri bildirimleri sosyal medya üzerinden doğrudan yöneticilere ulaştırılmaya devam ediyor. Son olarak @Fatma7230844332 ve @GuventurkSg kullanıcı adlı vatandaşların X platformu üzerinden yaptığı paylaşımlar, Malatya Valisi Seddar Yavuz tarafından kısa sürede yanıtlandı.
“Aidat Ödeniyor, Temizlik Yapılmıyor”
İkizce 2. Bölge 2. Etap’ta ikamet eden bir vatandaş, Şubat ayında aldığı konut için düzenli olarak aidat ödediğini ancak apartman içi ve çevresinde temizlik yapılmadığını belirtti. Vatandaş, “Ne zaman söylesek bir gün veriliyor ama o gün geldiğinde yine bir şey yok. Aylardır bu şekilde” ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.
Vali Yavuz, bu şikâyete karşılık olarak, “İlgili ve yetkili kurumlara tarafımdan talimat verilmiş olup en kısa süre içinde gerekenler yapılacaktır” açıklamasında bulundu.
Kaldırımda Park Sorunu: “Bebek Arabasıyla Yoldan Yürümek Zorunda Kalıyoruz”
Bir diğer vatandaş ise çocuklarıyla birlikte çocuk parkına gitmek için kullandığı kaldırımı araçların işgal ettiğini belirterek, “Bebek arabasıyla yoldan yürümek zorunda kalıyorum” diyerek duruma dikkat çekti.
Vali Yavuz, bu mesaj üzerine Emniyet birimlerine talimat verdiğini belirterek, “Trafik kurallarına uymak bir tercih değil, zorunluluktur” ifadelerini kullandı.
Bakmadan Geçme

