banner13

YMS Çarşamba toplanacak

Spor Toto 1.Lig’de 16’’ncı haftayı bay geçirecek olan Yeni Malatyaspor, 17’inci haftada Samsunspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına start vermek üzere 30 Kasım Çarşamba günü top başı yapacak.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
28 Kasım 2022 Pazartesi 18:00
YMS Çarşamba toplanacak

Spor Toto 1.Lig’de 16’’ncı haftayı bay geçirecek olan Yeni Malatyaspor, 17’inci haftada Samsunspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına start vermek üzere 30 Kasım Çarşamba günü top başı yapacak.

Ligin 15’inci haftasında deplasmanda İstanbul ekibi Tuzlaspor ile 0-0 berabere kalan Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Hasan Özer, bay haftası nedeniyle futbolcularına 3 gün izin verdi.

Doğu Anadolu ekibi, çarşamba günü Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde toplanarak, çalışmalara başlayacak. 16’ncı haftayı bay geçecek olan sarı siyahlılar, bu süreçte 17’inci haftada 9 Aralık Cuma günü deplasmanda Samsunspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarının startını verecek.

Tuzlaspor maçı öncesi fikstürü eleştiren teknik direktör Hasan Özer, “Eksiklerimizi tamamlama açısından önemli bir süreç olacak. Akşam 20.00’a konulmuş bir maç. Çok bir zaman bırakmadılar. Maçtan sonra oyuncuların dinlenmesi için önemli bir hafta. Enteresan şekilde hep Cuma günleri oynuyoruz. Bu tabi ki takımı olumsuz şekilde etkiliyor. Fikstürde de ciddi sıkıntılar var. Buna rağmen her türlü zorluklarla mücadele edecek kapasitemiz var” ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan Yeni Malatyaspor, ligde geride kalan 15 haftalık bölümde 5 kırmızı, 38’te sarı kart gördü. Sarı siyahlı takımda en çok kartı 2 kırmızı, 4’te sarı kart ile önlibero oyuncusu Rahman Buğra Çağıran görürken, bu oyuncuyu 1 kırmızı, 5 sarı kartla savunma oyuncusu Burak Kavak takip ediyor.

Doğu Anadolu ekibinde Rahman Buğra Çağıran 2, Burak Kavlak, Haqi Osman ve Barış Başdaş ise 1’er kırmızı kart görürken, 16 farklı oyuncu sarı kartla cezalandırıldı. Sarı siyahlı takımda, Tuzlaspor maçında sarı kart gören savunma oyuncusu Barış Başdaş, Samsunspor maçında cezalı duruma düştü. Malatya ekibinde 3’er sarı kartları bulunan orta saha oyuncuları Aly Malle ve Doğukan Emeksiz kart sınırında bulunuyor.

FERDİ DURDU/ ERTV

Son Güncelleme: 28.11.2022 18:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.