banner13

Yeşilyurt doludizgin! 3-1

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda Antalya Kemerspor’u 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 3-1 mağlup etti ve üst üste 9. galibiyetini aldı.

25 Şubat 2021 Perşembe 15:38
Yeşilyurt doludizgin! 3-1

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 20.haftada deplasmanda Antalya Kemerspor ile karşı karşıya geldi. Antalya Kemerspor, mücadelenin 5.dakikasında Umut Dilek’in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Golden sonra hemen toparlanan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, mücadelenin 7.dakikasında Güney Tutcuoğlu’nun attığı golle durumu 1-1’e getirdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve takımlar soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle gitti.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, karşılaşmanın ikinci yarısında 69.dakikada Akın Akman’ın golüyle 2-1 öne geçti. Turuncu yeşilliler, ikinci golden 2 dakika sonra 71.dakikada Ayhan Gürbüz’ün kaydettiği golle müsabakada durumu 3-1’e getirdi.

Yeşilyurt Belediyespor, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 3-1 kazanarak, puanını 41’e yükseltti. Turuncu yeşilliler, Bucaspor 1928 ve Diyarbekirspor’un haftayı 3’er puanla tamamlamaları nedeniyle haftayı üçüncü sırada tamamladı.

Grup’ta Diyarbekirspor 44 puanla birinci, Bucaspor 1928 takımı ise 42 puanla ikinci, Malatya Yeşilyurt Belediyespor 41 puanla üçüncü, Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor ise 35 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.