banner13

Yeni Malatyaspor’un Aytaç Kara aşkı

Spor Toto Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, Galatasaray’ın orta saha oyuncusu Aytaç Kara’yı kadrosuna katmak istiyor.  

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
26 Ocak 2022 Çarşamba 14:31
Yeni Malatyaspor’un Aytaç Kara aşkı

Spor Toto Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, Galatasaray’ın orta saha oyuncusu Aytaç Kara’yı kadrosuna katmak istiyor.  

Süper Lig’de beşinci sezonunu yaşayan Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Lige verilen arada Antalya’da kampa giren sarı siyahlılar, bir on numara bir de orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor. Adı sır gibi saklanan bir on numara ile görüşme halinde olan yönetimin, bu transferi bitirmek için yoğun bir mesai harcadığı öğrenildi.

Doğu Anadolu ekibi, orta saha bölgesi için ise tanıdık bir ismi kadrosuna katmak istiyor. Sarı siyahlılar, bir dönem takımda forma giyen, şu an Galatasaray’ın oyuncusu olan Aytaç Kara’yı kadrosuna katmak için İstanbul temsilcisiyle görüşmelerine devam ediyor.

Galatasaray ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve güncel piyasa değeri 1,3 milyon Euro olan Aytaç Kara, 2017-2018 sezonunda Yeni Malatyaspor’un formasını giydi. Sarı siyahlı takımda 29 Süper Lig maçında 2 bin 172 dakika görev alan Kara, 4 gol, 5 asistlik performans sergiledi. Orta sahanın yanı sıra önlibero, stoper, sağ bek ve on numara pozisyonlarında da görev yapan Kara, daha önce Kasımpaşa, Trabzonspor, Eskişehirspor, Bursaspor ve Altay’ın formalarını giydi.

FERDİ DURDU/ ERTV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.