banner13

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Halide Edip Adıvarspor’a konuk olacak

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin 10’uncu haftasında 26 Ekim Cumartesi günü 13.00’da İstanbul ekibi Halide Edip Adıvarspor ile Maltepe Hasan Polat Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
24 Ekim 2019 Perşembe 14:48
Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Halide Edip Adıvarspor’a konuk olacak

Grup’ta geride kalan 9 haftada 2 galibiyet, 7’de mağlubiyet ile 6 puan toplayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin 10’uncu haftasında 9 haftalık süreçte 4 galibiyet, 1 beraberlik, 4’te mağlubiyet ile 13 puanı bulunan Halide Edip Adıvarspor’a konuk olacak.

Ligin 9’uncu haftasında sahasında İstanbul ekibi Modafen’i yenerek, puanını 6’ya çıkaran ve ligin son sırasından kurtulan turuncu yeşilliler, zorlu İstanbul deplasmanından da puan ya da puanlarla dönerek, çıkışını sürdürmek istiyor.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Halide Edip Adıvarspor karşılaşması 26 Ekim Cumartesi günü 13.00’da İstanbul Maltepe Hasan Polat Stadı’nda oynanacak. Mücadeleyi, Gaziantep Bölgesi Klasman Hakemi Özgür Reha Alıcı yönetecek. Alıcı’nın yardımcılıklarını Gaziantep Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Mehmet Kirişçioğlu ile Adana Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Nezihi Aytar yapacak. Mücadelede, Adana Bölgesi Bölgesel Hakemi Halil Erdoğan ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETEİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.