banner13

Malatya İdmanyurdu, lideri konuk edecek

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup’ta ilk sezonunu geçiren Malatya İdmanuyrdu, 11.haftada sahasında grubun lideri Adıyaman 1954 Spor ile karşı karşıya gelecek.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
29 Kasım 2019 Cuma 12:42
Malatya İdmanyurdu, lideri konuk edecek

Grupta geride kalan 10 haftalık bölümde 4 galibiyet, 6’da mağlubiyet alarak 12 puan toplayan ve sekizinci sırada yer alan Malatya İdmanyurdu, 11.haftada sahasında Adıyaman 1954 Spor ile karşılaşacak.

1 Aralık Pazar günü 14.00’da Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada oynanacak olan karşılaşmayı Van Bölgesi Bölgesel Hakemi Sercan Karaca yönetecek. Karaca’nın yardımcılıklarını Van Bölgesi Bölgesel Yardımcı Hakemleri Yakup Erdoğan ile Ömer Akman yapacak. Mücadelede, Muş Bölgesi Bölgesel Hakemi Gürkan Tanoğlu ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.