banner13

‘İyi sonuçlar alacağımızdan eminiz’

Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Philip Gameli Awuku, derbi gözüyle baktıkları Göztepe maçını kazanıp, takıma daha fazla moral kazandırmak istediklerini söyledi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
21 Ekim 2022 Cuma 18:32
‘İyi sonuçlar alacağımızdan eminiz’

Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Philip Gameli Awuku, derbi gözüyle baktıkları Göztepe maçını kazanıp, takıma daha fazla moral kazandırmak istediklerini söyledi.

Ganalı stoper, uzun ve yorucu bir otobüs yolculuğunun ardından Bandırmaspor deplasmanından 3 puanı kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ifade etti.

Bandırmaspor deplasmanında aldıkları 3 puanın kendilerine ilaç gibi geldiğini dile getiren Awuku, “Yeni bir hocamız var. Bize yeni bir oyun mantalitesi getirdi. Hocamızın mantalitesini sahada uygulayabilirsek çok iyi sonuçlar alacağımıza eminiz. Bandırmaspor karşısında aldığımız 3 puanla aslında kendimizi gördük” diye konuştu.

Awuku, geçen sezon Süper Lig’de yeterince şans bulamadığını ifade ederek, şunları söyledi:

“Geçen yıl Süper Lig’de biraz daha şans bulabilseydim belki de buraya etki edebilirdi. Şu anda takımda daha genç oyuncularımız var. Onlarla birlikte kendi düşünce ve tecrübelerimizi paylaşarak, sahaya daha güzel bir oyun sunmaya çalışıyoruz. Tabii geçen sezon daha fazla oynasaydım, bu seneye etki edebilirdi. Bunu da yaşamadığımız için bilemiyorum, yorum yapamıyorum.”

Takım olarak her zaman ileriye baktıklarını kaydeden genç oyuncu, derbi gözüyle baktıkları Göztepe maçını kazanıp, takıma daha fazla moral getirmeye çalışacaklarını söyledi.

Kendisine verilen görevleri en iyi şekilde yerine getiremeye çalıştığını dile getiren Philip Awuku, asıl mevkiinin merkez defans olduğunu belirterek, “Merkez defansta daha iyi oynuyorum çünkü benim normal pozisyonum orası ama ben bir görev adamıyım. Hocam bana nereyi söylerse o bölgede oynarım. Ben kendimi sol bekte bu kadar iyi beklemiyordum. Aslında benim içinde bir sürpriz oldu. O bölgede de iyiymişim. Hocam bana ne derse o bölgede oynarım ve elimden geleni de yaparım” dedi.

FERDİ DURDU/ ERTV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.