banner13

Gürkan devreye girdi, YMS otobüsü alındı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Malatyaspor Kulübü’nün takım otobüsünün alınarak, kulübün kullanımına tahsis edilmesini sağladı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
25 Ağustos 2022 Perşembe 18:46
Gürkan devreye girdi, YMS otobüsü alındı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Malatyaspor Kulübü’nün takım otobüsünün alınarak, kulübün kullanımına tahsis edilmesini sağladı.

Geçtiğimiz yıl Spor Toto Süper Lig’e veda eden ve birçok mali sorunlarla boğuşan Yeni Malatyaspor’da son olarak takım otobüsünün sahibine teslim edileceği bildirildi. Ticaret Bakanlığı tarafından otobüsün sahibine teslim edeceği ve sahibinin otobüsü almak için Malatya’ya geldiği ifade edildi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yaşananlar üzerine takım otobüsünün satın alınması konusunda devreye girerek, gerekli talimatları verdi. Büyükşehir’in desteğiyle sahibinden satın alınan takım otobüsü, yeniden Yeni Malatyaspor’un kullanımına geçti.

“BAŞKANIMIZIN HASSAS DURUŞU BİZLERE GÜÇ VERİYOR”
Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Yaman, yaptığı yazılı açıklamayla Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti. Yaman, açıklamasında, “Göreve geldiğimiz günden beri her zaman yanımızda olan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın Yeni Malatyaspor konusundaki hassas duruşu bizlere güç veriyor. Son olarak takım otobüsümüzün kullanım hakkının alınması noktasında gerekli mali desteği sınan Selahattin Gürkan’ın bu düşünceli davranışı tüm Malatyalıları olduğu gibi bizleri de memnun etmiştir. Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanımız Gürkan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yönetim olarak sorunsuz bir kulüp olma yolunda her geçen gün biraz daha mesafe kat ettiğimiz gerçeğinden hareketle büyük camiamıza artık daha umut var cümlelerle seslenebiliyoruz. Bu takım daha iyi yerlere gelecek, yeter ki inanalım” ifadelerine yer verdi. 

FERDİ DURDU/ ERTV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.