banner13

Gevrek’in delegeleri neye göre oy verdi

Spor Toto Süper Lig’den 1.Lig’e düşen Yeni Malatyaspor’da 2022 yılı yıllık olağan mali genel kurul öncesi Divan Kurulu’na hesaplarla ilgili bilgilendirme yapılmadığı ortaya çıktı

04 Haziran 2022 Cumartesi 19:00
Gevrek’in delegeleri neye göre oy verdi

Spor Toto Süper Lig’den 1.Lig’e düşen Yeni Malatyaspor’da 2022 yılı yıllık olağan mali genel kurul öncesi Divan Kurulu’na hesaplarla ilgili bilgilendirme yapılmadığı ortaya çıktı. Bu nedenle 4 üye red oyu kullanırken, Gevrek taraftarları yine şaşırtmadı ve Yeni Malatyaspor yönetimi, 4 red oya karşı oy çokluğuyla mali açıdan İbra edildi. Şimdi kamuoyu Gevrek’in delegelerinin neye göre oy verdiğini açıklamasını istiyor.

Spor Toto Süper Lig’den 1.Lig’e düşen Yeni Malatyaspor’da 2022 yılı yıllık olağan mali genel kurulu öncesi Divan Kurulu’na hesaplarla ilgili bilgilendirme yapılmadığı ortaya çıktı.Yeni Malatyaspor mali genel kurulu öncesi Divan Kurulu’nun hesaplarla ilgili bilgilendirilmemesi tepkilere neden oldu.

Yeni Malatyaspor’da daha önce yapılan yıllık olağan mali genel kurullarda, kulüp Divan Kurulu’na hesaplar ile ilgili bilgi verir ve yönetim kurulu ile Divan Kurulu üyeleri istişarelerde bulunurdu. Fakat bu yıl Divan Kurulu’na hesaplarla ilgili bilgi verilmemesi kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Buna rağmen Yeni Malatyaspor yönetiminin mali açıdan ibra edilmesi ise neye göre ibra edildiği sorularına neden oldu.

Yeni Malatyaspor’da 2022 yılı Yıllık Olağan Mali Genel Kurulunda 4 delege hesapları görmediği, harcamaları bilmediği, Gevrek’e güvenmediği, bu şartlar altında kulüp başkanlığına devam etmesini istemedikleri için hesapların ibrası kabul etmedi.

Buna karşın hesapların oy çokluğu ile ibra edilmesi ise, delegelerin neye göre oy kullandığı sorularını akıllara getirdi. Gevrek’in delegelerinin oyları mali açıdan ibranın güvensiz ve taraflı olduğu tartışılmaya başlandı. Aynı zamanda Gevrek’in sadece kendisini destekleyen delegelerine bilgilendirme yapıp yapmadığı da merak konusu oldu.

Yeni Malatyaspor yönetimi, 4 red oya karşı oy çokluğuyla mali açıdan ibra edildi. Şimdi kamuoyu red oyu kullanan 4 delege hariç, Gevrek’in delegelerinin neye göre oy kullandığını açıklamasını istiyor.

                                          

Anahtar Kelimeler:
ToplantıMalatyasporYMS
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.