banner13

BYMS, altıncı deplasman maçına çıkacak

Süper Ligde geride kalan 10 haftada 17 puan toplayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 11.haftasında Pazar günü İzmir deplasmanında Göztepe ile karşı karşıya gelecek.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
08 Kasım 2019 Cuma 16:10
BYMS, altıncı deplasman maçına çıkacak

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde geride kalan 4 haftada 10 puan topladı. Sarı kırmızılı takım, 4 haftalık bölümde 3 galibiyet, 1’de beraberlik aldı. Süper Lig’de 10 haftalık bölümde 5 galibiyet, 2 beraberlik, 3’te mağlubiyet alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, puanını 17’ye yükseltti. Sarı kırmızılı takım, 17 puanın 10’unu geride kalan 4 haftalık bölümde elde etti.

Ligin 10.haftasında İstanbul’da Kasımpaşa’ya konuk olan ve sahadan 2-2’lik skorla ayrılan sarı kırmızılı takım, 11.haftada ise İzmir deplasmanında Göztepe ile karşı karşıya gelecek.

DEPLASMANDA 7 PUAN KAZANDILAR

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde 10 haftalık bölümde kazandığı 17 puanın 7’sini deplasmanda toplandı.

Ligde şuana kadar 5 deplasman karşılaşmasına çıkan sarı kırmızılı takım, bu karşılaşmalarda 2 kez galip gelirken, 1 karşılaşmada berabere kaldı ve 2 karşılaşmayı ise kaybetti.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, deplasmanda oynadığı 5 karşılaşmada rakip ağları 9 kez havalandırırken, kalesinde ise 7 gol gördü.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un şuana kadar deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda aldığı sonuçlar şöyle:

2.hafta Trabzonspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-1

4.hafta MKE Ankaragücü-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 0-4

6.hafta Antalyaspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 3-0

8.hafta İttifak Holding Konyaspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 0-2

10.hafta Kasımpaşa-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-2.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.