banner13

BtcTürk Yeni Malatyaspor telafi peşinde

Süper Lig’deki 7 haftalık yenilmezlik serisi 14.haftada Demir Grup Sivasspor karşısında evinde aldığı mağlubiyetle sona eren BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu yenilgiyi Beşiktaş maçında telafi etmek istiyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
13 Aralık 2019 Cuma 15:40
BtcTürk Yeni Malatyaspor telafi peşinde

Ligde geride kalan 14 haftada 5 galibiyet, 5 beraberlik, 4’te mağlubiyetle 20 puan toplayan ve sekizinci sırada yer alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 14 haftada 8 galibiyet, 3 beraberlik, 3’te mağlubiyetle 27 puan toplayan ve ikinci sırada bulunan Beşiktaş ile 15 Aralık Pazar günü saat 19.00’da Vodafone Park’ta karşı karşıya gelecek.

Ligde 6.haftada deplasmanda Antalyaspor’a kaybettikten sonra 7 haftalık bir yenilmezlik serisi yakalayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 14.haftada sahasında Demir Grup Sivasspor’a 3-1 mağlup oldu. Ligde üst üste aldığı 4 beraberliğin ardından mağlup olan ve 5 haftadır kazanamayan sarı kırmızılı takım, Beşiktaş deplasmanından galibiyetle dönerek, hem Demir Grup Sivasspor karşısında sahasında aldığı mağlubiyeti telafi etmek hem de kötü kazanamama serisini sonlandırmak istiyor.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un son 5 maçlık performansında galibiyet bulunmuyor. Sarı kırmızılılar, son 5 lig maçında 4 beraberlik, 1’de mağlubiyet aldı. BtcTurk Yeni Malatyaspor’un ligde 5 haftalık performansı şöyle:

10.hafta Kasımpaşa-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-2

11.hafta Göztepe-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 1-1

12.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe: 0-0

13.hafta Gençlerbirliği-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 3-3

14.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor: 1-3

DEPLASMANDA 9 PUAN TOPLADILAR

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de şuana kadar 7 deplasman karşılaşmasına çıkarken, bu maçlarda 9 puan toplayabildi.

Sarı kırmızılılar, 7 deplasman maçında 2 kez galip gelirken, 3 karşılaşmada berabere kaldı ve 2 maçı ise kaybetti.

Deplasman galibiyetlerini MKE Ankaragücü ve İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasında elde eden BtcTurk Yeni Malatyaspor, deplasmanda 13 gol kaydederken, kalesinde ise 11 gol gördü.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.