banner13

Beşiktaş’ta Mustafa hamlesi

Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş, Yeni Malatyaspor’un genç kanat oyuncusu Mustafa Eskihellaç’ı kadrosuna katmak istiyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
13 Nisan 2022 Çarşamba 16:24
Beşiktaş’ta Mustafa hamlesi

Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş, Yeni Malatyaspor’un genç kanat oyuncusu Mustafa Eskihellaç’ı kadrosuna katmak istiyor.

Süper Lig’de bitime 6 hafta kalırken, gelecek sezonla ilgili transfer çalışmalarına start veren Beşiktaş, yerli isimleri kadrosuna katmak için harekete geçti. Teknik direktör Valerıen İsmael ile birlikte yeni bir yapılanmanın içerisine giren siyah beyazlıların yerli oyuncu transferindeki önceliğini ise Yeni Malatyaspor’un kanat oyuncusu Mustafa Eskihellaç’ın oluşturduğu öğrenildi.

İsmael Olumlu Cevap Verdi
Süper Lig’de sona yaklaşılırken, gelecek sezonla ilgili çalışmalara başlayan ve ilk olarak takının başına Valerıen Ismael’i getiren Beşiktaş, transfer çalışmaları için düğmeye bastı.

Sarı siyahlı takıma yönetim, daha önce izlenen ve olumlu rapor verilen oyuncularla ilgili Fransız teknik adamla bir görüşme gerçekleştirdi. Gelecek sezon değişecek yabancı kuralını da göz önünde bulunduran siyah beyazlılar, transfer politikasını buna göre belirlerken, özellikle ilgilendiği yerli oyuncuları kadrosuna katmayı planlıyor.

Bu sezon şampiyonluk hedefinin uzağında kalan İstanbul ekibi, Yeni Malatyaspor’un parlayan yıldızı Mustafa Eskihellaç’ı kadrosuna katmayı amaçlıyor.

Performansıyla Dikkatleri Üzerine Çekti
25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, Yeni Malatyaspor’da ortaya koyduğu başarılı performans sonrası değerini katladı. Güncel piyasa değeri bir milyon 100 bin Euro olan Eskihellaç’ın Yeni Malatyaspor ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Bu sezon alacakları nedeniyle sarı siyahlı kulübe ihtar çeken Eskihellaç, 2017-2018 sezonunda Yeni Malatyaspor’a transfer oldu. 70 kez sarı siyahlı takımın formasını giyen genç yetenek, 5 gol, 9 asistlik performans sergiledi.

Bu sezon Süper Lig’de ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Eskihellaç, Yeni Malatyaspor formasıyla bu sezon çıktığı 28 Süper Lig maçında 2 bin 363 dakika görev yaparken, 2 gol kaydedip, 2’de asist yaptı.

FERDİ DURDU / ERTV

Son Güncelleme: 13.04.2022 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.