SMA savaşçısı minik Eyüp ilacını aldı! Baba Altuntaş herkese teşekkür etti!
Malatya'nın evladı 10 aylık SMA hastası Eyüp Çınar Altuntaş'ın kampanyası 1 buçuk ay önce tamamlandı ve Eyüp Çınar, tedavisi için Dubai'ye gitti. Dubai'den güzel haber geldi. Minik Eyüp Çınar Zolgensma ilacını aldı. Baba Galip Altuntaş hastane odasından çektiği bir video ile kampanya süresince destek veren herkese teşekkürlerini iletti.
Malatya’nın evladı 10 aylık SMA hastası Eyüp Çınar Altuntaş’ın kampanyası 1 buçuk ay önce tamamlandı ve Eyüp Çınar, tedavisi için Dubai’ye gitti. Dubai’den güzel haber geldi. Minik Eyüp Çınar Zolgensma ilacını aldı. Baba Galip Altuntaş hastane odasından çektiği bir video ile kampanya süresince destek veren herkese teşekkürlerini iletti.
Malatya’da yaşayan 10 aylık SMA savaşçısı Eyüp Çınar Altuntaş, kampanyasının tamamlanması ile tedavi olmak için Dubai’ye gitti. Yaklaşık 1 aydır Dubai’de olan Minik Eyüp Çınar’dan güzel haber geldi. Minik Eyüp nihayet Zolgensma adı verilen gen tedavisini aldı.
Aylar süren mücadelenin kazananı olan minik Eyüp tek doz olan Zolgensma ilacına kavuştu. Hastane odasından bir video çeken baba Galip Altuntaş, mücadeleye ortak olan, destek veren herkese teşekkür etti. Altuntaş, “rabbim bütün bebeklerimize bu anı nasip eder inşallah. Rabbim emek veren herkesten razı olsun. Verilen bütün mücadeleler bizim avucumuzun içine sığan bir ilaç için. Çok şükür eyüp çınar’ın damarlarında geziyor artık. Bu süreç çok zorlu oldu. 1 saatte damardan verildi ve bitti. Birkaç gündür damar yolu bulunamıyordu ama bugün anesteziyle damar yolu açıldı ve oğlum ilacını aldı. Bize destek olan herkesten Allah bin kere razı olsun.” dedi.
Minik Eyüp’ün yaklaşık 20 milyon bedeli olan Zolgensma ilacını alması için büyük bir mücadele örneği gösteren Galip ve Yıldız Altuntaş çifti ile gönüllüler, 8 ay süren kampanyada mutlu sona ulaşmış, tam bir buçuk ay önce minik Eyüp, tedavi olması için Dubai’ye uğurlanmıştı.
ERTV HABER MERKEZİ
Bakmadan Geçme
