• Haberler
  • Malatya
  • Mühendis Değil Fedakar Baba! Çocuklarına Yaptığı Sürpriz Görenleri Şaşırttı

Mühendis Değil Fedakar Baba! Çocuklarına Yaptığı Sürpriz Görenleri Şaşırttı

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde etkili olan kar yağışı, bir babanın yaratıcılığıyla birleşince ortaya renkli görüntüler çıktı. İlçede yaşayan Mesut Yaman, yoğun kar yağışını çocukları için eğlenceli bir fırsata dönüştürdü.

Doğanşehir ilçe merkezinde beyaz örtünün etkisini göstermesiyle birlikte Mesut Yaman, yarıyıl tatilinde olan çocukları Yasir Faruk ve Muhammed Fatih için kolları sıvadı. Çocuklarının tatil dönemini daha keyifli geçirmelerini hedefleyen Yaman, evinin önüne kardan bir yapı inşa etti. Sıradan bir kardan adamın ötesine geçen baba, çocuklarının içine girebileceği genişlikte bir kar evi tasarladı.

İçinde Halısı ve Sobası Bile Var

Yapımı için uzun süre mesai harcanan kardan ev, iç donanımıyla görenleri şaşırttı. Mesut Yaman, kardan evin zeminine halı sererek içeriyi yaşanabilir bir odaya dönüştürdü. Soğuk havaya rağmen çocukların içeride sıcak bir ortamda vakit geçirebilmesi için evin içine soba da kuran Yaman, konforu kardan duvarların arasına taşıdı.

İçini Tıpkı Bir Ev Gibi Döşedik

Çocuklarına büyük bir sürpriz hazırlayan Mesut Yaman, süreci ve amacını şu sözlerle dile getirdi:

" Yağışın yoğunlaşmasını fırsat bilerek, çocuklarımız için alışılmışın dışına çıkan, farklı bir etkinlik organize etmeyi amaçladık. Bir kar evi inşa ederek iç mekanını gerçek bir oda konforunda hazırladık. "

Bu çalışma, onlar için hafızalarından silinmeyecek bir hatıra oldu.
 

Mühendis Değil Fedakar Baba! Çocuklarına Yaptığı Sürpriz Görenleri Şaşırttı

ERTV Malatya - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme

WhatsApp İhbar Hattı
05443281444
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!