Manisa'da Gece Yarısı Katliamı: Bir Aile Yok Edildi

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde gece yarısı yaşanan olayda, Ö.C. boşanma aşamasında olduğu eşi S.N.C.'nin Kabaçınar Mahallesi'ndeki baba evine gitti. Burada çıkan tartışmanın ardından silahını kullanan Ö.C., eşi ile birlikte kayınvalidesi F.G. , kayınpederi M.G. ve 13 yaşındaki kayınbiraderi Y.C.G.'yi başlarından vurarak öldürdü.

Haberin Özeti

  • Boşanma aşamasındaki Ö.C., eşinin baba evine giderek tartıştığı eşini, kayınvalidesini, kayınpederini ve 13 yaşındaki kayınbiraderini silahla vurarak öldürdü.
  • Olay sonrası kaçan şüpheli, jandarma ekiplerinin başlattığı çalışma sonucunda babasının evinde kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
  • Hayatını kaybeden S.N.C. hakkında daha önce bir aylık koruma tedbiri kararı uygulandığı ve zanlının hakaret suçundan devam eden bir davası olduğu belirlendi.

Mahallede yankılanan silah seslerini duyan komşular, durumu hemen jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, dört kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Cenazeler işlemlerin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Zanlı Gözaltında

Turgutlu İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, şüpheli Ö.C. kısa süre içinde babasının Yunusdere Mahallesi’ndeki evinde yakalanarak gözaltına alındı.

Koruma Tedbiri Kararı

Yapılan incelemelerde, hayatını kaybeden S.N.C. için daha önce 14 Ocak – 14 Şubat tarihleri arasında 1 aylık koruma tedbiri kararı uygulandığı ortaya çıktı. Ayrıca zanlı hakkında Turgutlu 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakaret suçundan devam eden bir kovuşturmanın bulunduğu öğrenildi.

ERTV Malatya - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme

WhatsApp İhbar Hattı
05443281444
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!