banner13

Yetiştirme yurdunda büyüyen gençler dünya evinde girdi

Malatya’da yetiştirme yurdunda büyüyen kimsesiz Hatice ve Murat çifti dünya evine girdi.   

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
20 Nisan 2022 Çarşamba 11:03
Yetiştirme yurdunda büyüyen gençler dünya evinde girdi

Malatya’da yetiştirme yurdunda büyüyen kimsesiz Hatice ve Murat çifti dünya evine girdi.   

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Malatya Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’nde kalan 22 yaşındaki Hatice Özdemir ile Erkek Yetiştirme Yurdu'nda kalan 32 yaşındaki Murat Karakuş bir yıllık arkadaşlığın ardından evlenme kararı aldı. Malatya Büyükşehir Belediyesi himayesinde çift için Malatya Valiliği ve Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün işbirliği ile düğün yapıldı. Malatya Milli Eğitim Müdürlüğünde memur olarak görev yapan Hatice Özdemir ve Murat Karakuş çifti Malatya Nikah Sarayında düzenlenen törenle dünya evine girdi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, genç çiftin nikahları kıyarken, Vali Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın eşi Hafize Gürkan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen, İl Müftüsü Veysel Işıldar ile gençlerin Ev Sorumlusu Öğretmen Tülay Dere nikah şahidi oldu.

Düğün töreninde konuşan Vali Aydın Baruş, “Bu iki evladımız devletimizin sağlamış olduğu imkanlardan yararlanıp bugünlere geldiler. Ben genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” diye konuştu.

Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

KAYNAK: İHA                                        

Son Güncelleme: 20.04.2022 17:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.