banner13

Vatandaşlar ateş püskürdü! "Bu nasıl toplantı! Başkanlar, milletvekilleri nerede?"

Rezerv alan ile ilgili düzenlenen adı bilgilendirme olan fakat bilgilendirmenin yapılamadığı toplantıda nabız yükseldi, vatandaşların sorularına cevap alamadığını beklentiler karşılanmadan salonu terk ettiğini sizlerle paylaştık.  Fiyaskoyla, yükselen nabızla tamamlanan toplantı sonrası vatandaşlar tepki gösterdiler.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
21 Mayıs 2024 Salı 19:15
Vatandaşlar ateş püskürdü! "Bu nasıl toplantı! Başkanlar, milletvekilleri nerede?"

Malatya’da 6 Şubat depremleri sonrası mağdur olan, sorularına cevap arayan vatandaşlar için 16 ay sonra nihayet bilgilendirme ve danışma adı altında bir toplantı düzenlemek yetkililerin aklına geldi.

Heyecanla toplantıyı bekleyen ve akıllarındaki soru işaretlerine cevap alacağını düşünerek Nikah Sarayı'na akın eden vatandaşlar için toplantı fiyaskoyla sonuçlandı.

Salonda milletvekillerini, belediye başkanlarını, AFAD ve çevre şehircilik yetkililerini göreceğini düşünerek toplantıya katılan vatandaşlar, sadece Kentsel Dönüşüm Başkanı Hakkı Alp’i görünce şaşırdı.

Milletvekilleri, belediye başkanları, Çevre şehircilik ve AFAD yetkililerinin yetersiz ya da sürekli değişen bilgileri dolayısıyla buhran yaşayan ve bu duruma tepki gösteren vatandaşlar toplantı esnasında Alp’e soru sormak için adeta birbiriyle yarıştı. Çoğu vatandaşta ya sorusuna cevap alamadı, ya da beklediği cevabı bulamadı.

Kafalardaki soru işaretlerine de cevap alamayan depremzede vatandaşlar ERTV mikrofonlarına ateş püskürdü. Vatandaşlar, “Böyle toplantı mı olur. Hepimizi buraya topladılar. Sorularımıza cevap alamadık. Milletvekili Abdurrahman Babacan’da rezerv alan taleplerinin alınacağını söylemişti. O talepleri de almadılar. Milletvekilleri, belediye başkanları neredeler?” diye tepki gösterdiler.

Son Güncelleme: 21.05.2024 19:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.