banner13

Sümer İlkokulu öğrencileri MABESEM’i gezdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi (MABESEM) her yaştan sanatseverin ilgi odağı olmayı sürdürüyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
18 Şubat 2022 Cuma 17:09
Sümer İlkokulu öğrencileri MABESEM’i gezdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi (MABESEM) her yaştan sanatseverin ilgi odağı olmayı sürdürüyor.

Sümer İlkokulu öğrencileri Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi (MABESEM)’i ziyaret ederek, keyifli dakikalar geçirdiler. Sümer İlkokulu 4.sınıf öğrencileri MABESEM ebru atölyesindeki ziyarette renklerin suda dansını yakından izleme fırsatı buldu.

Öğrenciler öğretmenleri eşliğinde ve MABESAM öğretmenlerinin de bulunduğu atölyede ebru sanatının yapım aşamaları ve tarihi ile ilgili bilgi alarak, ebru sanatı uygulamasında da bulundular. Öğrenciler öğrendikleri ebru sanatı çalışmasının ardından uygulamaları olarak ebru çalışması da yaptılar.

Sümer İlkokulu 4.sınıf öğrencileri, ebru sanatı çalışmasından sonra sınıf öğretmenleri nezaretinde MABESEM’deki diğer atölyeleri gezerek keyifli dakikalar geçirdi.MABESEM’de bulunan atölyeleri gezerek atölyelerde yapılan çalışmaları inceleme fırsatı yakalayan öğrenciler, atölyelerde yapılan çalışmaları ilgiyle takip ettiler. Gezi ziyareti sonrası öğrenciler, kendilerine böyle bir imkân sunduğu için Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.