banner13

Malatya’ya ilk kar yağdı

Malatya’nın Darende ilçesinin yüksek kesimlerine mevsimin ilk karı yağdı

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
09 Aralık 2023 Cumartesi 19:14
Malatya’ya ilk kar yağdı

Malatya’nın Darende ilçesinin yüksek kesimlerine mevsimin ilk karı yağdı. Yeniköy, Yarımca ve Kurudere beyaza bürünürken yer yer şiddetli rüzgar da etkili oluyor.

Malatya’nın Darende ilçesinin yüksek kesimleri güne kar ile uyandı. Kar yağışından sonra Yeniköy, Yarımca ve Kurudere mahalleleri beyaza büründü. Gece saatlerinde başlayan kar sabaha doğru etkisini azalttı. Gün içerisinde yer yer sis görülürken rüzgar etkili olmaya devam ediyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre Darende ilçesinde önümüzdeki günlerde de hava sıcaklığının daha da azalacağı öğrenildi. Hava sıcaklığının 2 derecelere kadar düşmesinin beklendiği ilçede gün içerisinde yağmurun etkili olması bekleniyor.

KAYNAK: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.