banner13

Malatya’da AK Parti ilçe adayları için tarih belli oldu!

AK Parti'nin Malatya ilçe belediye başkan adaylarının açıklanacağı tarih belli oldu.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
20 Ocak 2024 Cumartesi 19:09
Malatya’da AK Parti ilçe adayları için tarih belli oldu!

AK Partinin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Er oldu. Şimdi gözler ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasında. Konu ile ilgili ERTV’ye açıklamalarda bulunan AK Parti Malatya İl Teşkilatı, AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er ile yapılacak olan istişareler sonucu, ilçeler için aday olunmasına karar verilen isimlerin 27 Ocak Cumartesi Günü Malatya’da açıklanacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Sami Er’i açıkladı. 18 Ocak’ta AK Parti’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın belirlenmesi sonrası gözler ilçe belediye başkan adaylarının açıklanacağı tarihe çevrildi.

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Mahmut Boyraz, AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er’i karşılama töreninde konu ile ilgili ERTV’ye açıklamalarda bulundular. 

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er ile yapılacak olan istişareler sonucu, ilçeler için aday olacak isimler belirlenecek. 27 Ocak Cumartesi Günü AK Parti Genel Başkan Yardımcılarının katılımı ile ilçe belediye başkan adayları Malatya’da açıklanacak.

KAYNAK: ERTV Haber Merkezi

Son Güncelleme: 20.01.2024 20:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.