banner13

Malatya Büyükşehir Belediyesinden kadınlara jest

Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden KÜLTÜR A.Ş. tarafından işletilen otoparklardan kadın sürücüler 8 Mart Salı günü ücretsiz olarak faydalanacak.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
07 Mart 2022 Pazartesi 19:14
Malatya Büyükşehir Belediyesinden kadınlara jest

Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden KÜLTÜR A.Ş. tarafından işletilen otoparklardan kadın sürücüler 8 Mart Salı günü ücretsiz olarak faydalanacak.

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden KÜLTÜR A.Ş. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak  AtatürkCaddesi ile Millet Bahçesi içerisinde bulunan Kapalı Otoparklarda kadın sürücülerden ücret almayacak. Bunun yanında parkmetre uygulamasının uygulandığıBeş Konaklar, Cezmi Kartay, Fuzuli, Milli Egemenlik, Niyazi Mısri, Sivas, Şehit Servet Aktaş, Turgut Temelli, Aslantepe ve Yeni Boztepe Caddeleri ile Leblebici, Şehit Fahri Koçyiğit, Şehit Selahattin Şener, Şire Pazarı, İyilik Sever, Karakaş, Hamigoğlu, Ömer Efendi ve Pınarönü Sokaklarındaki parkmetre uygulamasından da kadın sürücüler gün boyunca ücretsiz olarak faydalanabilecekler.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla farkındalık oluşturmak için otoparkların kadınlara ücretsiz olarak hizmet vereceğini belirten KÜLTÜR A.Ş. Genel Müdürü Akif Özbildirici, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda bugüne özel olarak otoparklarımız ile parkmetre uygulama alanlarımızdan kadınlarımızı ücretsiz olarak faydalandırıyoruz. Aile kurumunun mihenk taşı olan kadınlarımıza yönelik olarakbugün Atatürk Caddesi ve Millet Bahçesi içerisinde bulunan Kapalı Otoparklarımızdan ücret almayacağız. Ayrıca Parkmetre uygulaması yapılan Beş Konaklar, Cezmi Kartay, Fuzuli, Milli Egemenlik, Niyazi Mısri, Sivas, Şehit Servet Aktaş, Turgut Temelli, Aslantepe ve Yeni Boztepe caddeleri ile Leblebici, Şehit Fahri Koçyiğit, Şehit Selahattin Şener, Şire Pazarı, İyilik Sever, Karakaş, Hamikoğlu, Ömer Efendi ve Pınarönü sokaklarındaki Parkmetre uygulamasındangün boyu ücretsiz olarak faydalanacaklar.Bütün dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Son Güncelleme: 07.03.2022 19:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.