banner13

Malatya AFAD İl Müdürü değişti

Malatya AFAD İl Müdürü Ali Altındal, Afyonkarahisar’a atandı, yerine ise Serdal Türker, Malatya’ya atandı.

01 Mart 2025 Cumartesi 12:09
Malatya AFAD İl Müdürü değişti

6 Şubat depremlerinin büyük yıkıma uğrattığı Malatya’da depremlerden bu yana AFAD İl Müdürü 3. Kez değişti. Malatya AFAD İl Müdürü Ali Altındal, Afyonkarahisar’a atandı, yerine ise Serdal Türker, Malatya’ya atandı.

Malatya Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü'nde görev değişikliği yaşandı. Mevcut İl Müdürü Ali Altındal, Afyonkarahisar AFAD İl Müdürlüğüne atanırken, Malatya AFAD İl Müdürlüğü görevine ise Serdal Türker getirildi. 

Son görev değişikliği ile birlikte depremlerden bu yana Malatya’da AFAD İl Müdürü üçüncü, son 13 ayda ise ikinci kez değişmiş oldu.

Malatya’da en önemli kurumlarından biri olan AFAD’da Malatyalı olan Mustafa Türker’in ardından bu göreve Ali Altındal atanmıştı. 13 ay Malatya AFAD İl Müdürü olarak görev yapan Altındal, Afyonkarahisar’a atandı, yerine ise AFAD Başkanlığında geçici görevde bulunan Serdal Türker, Malatya’ya atandı. Türker’in ilk AFAD İl Müdürlüğü tecrübesi Malatya olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.