banner13

Kazancıoğlu TCDD Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi

MHP’den Malatya Milletvekili Adayı ve Belediye Başkan aday olan Malatyalı Doç.Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu TCDD Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
02 Kasım 2019 Cumartesi 15:25
Kazancıoğlu TCDD Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi

Malatyalı Doç.Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu TCDD Genel Müdürlüğü Taşımacılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Makine Yüksek Mühendisi olan Doç.Dr. Kazancıoğlu, daha önce çeşitli kademelerinde görev yaptığı TCDD’de Genel Müdür Yardımcısı iken, MHP’den Malatya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için bu görevinden seçim döneminde istifa etmişti. 

Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde öğretim üyeliği de yapan Kazancıoğlu, aynı zamanda Türk Hava Kurumu Üniversitesi Mütevelli Heyeti’nde yer alıyor.

TCDD’ye yeniden dönen Kazancıoğlu, bu kurumda Taşımacılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi ve yeni görevine başladı.

Malatyalı olan Doç.Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu 2014 yılı yerel seçimlerinde MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, 2015 yılı genel seçimlerinde ise MHP Malatya Milletvekili adayı olmuştu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.