banner13

İyi Parti'den ERTV'ye ziyaret! "Malatya çantada keklik değildir"

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız ve partinin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez, televizyonumuz ERTV’yi ziyaret ettiler. Malatya’da vatandaşların umutsuz olduğunu dile getiren Göçmez, bu dönemin bir cevap verme dönemi olduğunu söyledi. “Malatya çantada keklik değildir” dedi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
05 Mart 2024 Salı 18:56
İyi Parti'den ERTV'ye ziyaret! "Malatya çantada keklik değildir"

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız beraberinde İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez, televizyonumuz ERTV’yi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Eren ile görüştüler.

31 Mart mahalli idareler seçimlerine ilişkin konuşan Yıldız, Malatya milletvekillerini eleştirdi ve İYİ Parti kadrolarının vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandığını söyledi. Yıldız, “Belediye başkan adayımız Sayın Şeyhmus Göçmez beyle Malatya’nın en eski yerel kanalı olan ERTV’yi ziyaret ettik. Vatandaşların kucağını açacağı kimse kalmadı. Bugün Ak Parti iktidarı zaten 22 yıldır bir aradalar. Bir önceki seçimde 4 tane vekil seçtiler, 4 tane vekil 4 dakika Malatya da durmamış. Önümüzde seçim var 20 gün sonra seçim var Malatya vekillerinin hiçbirisi sahada yok. Vatandaşların söyleyecekleri bir kelam kalmadı, vatandaşlara çıkacak yüzleri yok. Çünkü Malatya’yı sahipsiz bıraktılar, Malatya’ya ihanet ettiler, Malatya’yı yalnız bıraktılar. Ana muhalefet partisi zaten o da kendileri de Veli Bey burada sanırsam 5. Dönem vekil. Yani 5 dönem ne yaptılar ki bundan sonra ne yapsınlar diye en liyakatli, eğitimli, kendini yetiştirmiş pırıl pırıl iyi parti kadrosu var.” diye konuştu.

İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez ise, Malatya’da vatandaşların umutsuz olduğunu dile getirerek, bu dönemin bir cevap verme dönemi olduğunu söyledi. Göçmez, “Toplanmamış enkazlar yıkılmamış binalar ne olacağı, sonu belli olmayan orta hasarlı binalar, kalkındırılmamış esnaf, altıncı bölge teşviklerine dahil edilmemiş bir Malatya, beraberinde sıkıntı yaşayan insanlar. Terk etmek yani fırsatını bulan Malatya’yı terk edip gidecek noktaya gelmiş. Sahipsizliği değil de liyakatsizlerin başa gelmiş olduğundan mütevellit Malatya şuanda geldiği nokta belli. Rezerv alanları ilan ediliyor neresi olacağı belli değil. Umut tükenmiş yani insanların karnı doymuyor. Şimdi bir memleketin ayağa kalkması önce insanların refahıyla olur. Köklü bir kuruluşsunuz ERTV olarak biz deprem bölgesi sürecinde bile sizin dahi neler çektiğinize biz beraber şahit olduk, acılarınızı beraber paylaştık. Yani buna rağmen güçlü bir kurum bile sıkıntı azap çekiyorsa düşünün ki yereldeki bir esnafta çekecek, ne yapacak. Bizim başka Malatya’mız yok. Bu dönem bir fırsattır, cevap verme zamanıdır. Malatya çantada keklik değildir.” dedi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.