banner13

Gürkan'dan her yatırıma sıkı takip!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan kent genelinde yapımı devam eden projeleri ve yürütülen çalışmaları yakından takip ediyor. Bu çalışmaları sık sık yerinde inceleyip süreç hakkında bilgi alan Gürkan yaşanan aksaklık ve eksiklikleri ilk elden kısa sürede çözüme kavuşturuyor

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
01 Temmuz 2020 Çarşamba 11:28
Gürkan'dan her yatırıma sıkı takip!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan kent genelinde yapımı devam eden projeleri ve yürütülen çalışmaları yakından takip ediyor. Bu çalışmaları sık sık yerinde inceleyip süreç hakkında bilgi alan Gürkan yaşanan aksaklık ve eksiklikleri ilk elden kısa sürede çözüme kavuşturuyor.

Geçtiğimiz yıl Mart ayında göreve seçilen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın mesaisinin büyük bir bölümü sahada devam eden proje ve çalışmalarla ilgilenmekle geçiyor.

Başkan Gürkan kentte yapımı devam eden projeleri ve yürütülen çalışmaları yakından takip ediyor. Çalışmaları ekibiyle birlikte sık sık yerinde ziyaret ederek gerekli bilgileri alan Gürkan yaşanan aksaklık ve eksiklikleri ilk elden kısa sürede çözüme kavuşturuyor.

Göreve gelir gelmez kent genelinde asfalt ve altyapı sorununun çözülmesi adına önemli adımlar atan Gürkan bu kapsamda bütün ilçelerde yürütülen asfalt ve altyapı çalışmalarını fırsat buldukça bizzat yerinde görüp inceliyor. Gürkan başta Kuzey Kuşak Yolu olmak üzere kent trafiğini rahatlatacak alternatif yol projelerine de sıkı takip uyguluyor.

Yapım çalışmaları devam eden lisanslı depoculuk, fuarcılık merkezi, güneş enerji santralleri, itfaiye merkezi, Battalgazi Devlet Hastanesi ile ekmek fabrikası, buğday ve şire pazarı gibi kent için büyük önem arz eden projelerin de her safhasını yakından takip eden Başkan Gürkan, projelerle ilgili herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına gerekli tedbirleri alıyor.

Yürütülen proje ve çalışmaların sürekli takip edilmesi gerekliliğine vurgu yapan Başkan Gürkan, "Yapılan işlerin gözetilmesi, sürecin nasıl gittiği noktasında bilgi sahibi olmak ve herhangi bir aksama ve eksiklik ile revize gerektiren bir durum olması halinde bunlara hemen müdahale etmek için sık sık çalışmaları yerinde inceliyoruz. Bu ziyaretlerimiz mutat aralıklarla devam ediyor. Kentimizde şu anda sürdürülen birçok çalışma var ve bunların takipçisiyiz. Amacımız bu yatırımların bir an önce eksiksiz bir şekilde hizmete sunulması " diye konuştu.

ERTV HABER MERKEZİ 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.