banner13

Doğanşehir’de çocukların kardan ev keyfi yürekleri ısıttı

Malatya’nın Doğanşehir ilçesine bağlı Bıçakçı Mahallesi’nde çocukların kardan ev yapıp içinde oturmaları görenlerin içini ısıttı.

16 Şubat 2025 Pazar 17:46
Doğanşehir’de çocukların kardan ev keyfi yürekleri ısıttı

Malatya’nın Doğanşehir ilçesine bağlı Bıçakçı Mahallesi’nde çocukların kardan ev yapıp içinde oturmaları görenlerin içini ısıttı.

İlçede etkili olan kar yağışıyla birlikte çocuklar da karın tadını çıkardı. Birçok çocuk hafta sonunu mahallelerinde kartopu oynayarak ve kardan adam yaparak geçirirken, dört minik ise kardan bir ev yaparak farklı bir eğlenceye imza attı.

Yaptıkları kardan evin zeminine halı seren, ayakkabılarını çıkarıp içeri giren çocuklar, yanlarında getirdikleri yiyecekleri burada yiyerek keyifli anlar yaşadı. O anları kaydeden bir vatandaş, görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak takipçileriyle buluşturdu.

Böylece, miniklerin eğlencesi sosyal medyada da büyük beğeni topladı.

iha

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.