banner13

Demirci kardeşlerin acı günü

ERTV program yapımcısı ve gazeteci İsmail ile Nezir Demirci’nin babası, İsmail Demirci, kanser tedavisi gördüğü hastanede 68 yaşında vefat etti. İsmail Demirci’nin cenazesi Malatya şehir mezarlığına defnedildi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
25 Mayıs 2024 Cumartesi 19:56
Demirci kardeşlerin acı günü

Battalgazi Belediyesi önceki dönem basın müdürü ve ERTV programcısı İsmail Demirci ile Malatya Ticaret Borsası Basın Danışmanı Nezir Demirci’nin babası İsmail Demirci tedavi gördüğü Turgut Özal Tıp Merkezi’nde hayatını kaybetti.

68 yaşında olan Demirci yaklaşık 4 yıldan beri kanser tedavisi görüyordu. 7 çocuk babası İsmail Demirci, çitçilik yapıyordu.

 İsmail Demirci için Malatya Şehir Mezarlığında cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Malatya Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü ibrahim Halil Kılıç, MAGİNDER Başkanı Salih Karademir, gazeteciler, aile yakınları ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Demirci’nin cenazesi Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

Anahtar Kelimeler:
MalatyaHaberGündem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.