banner13

Bayramın “tatlı” telaşı başladı! Tatlı alacaklar dikkat!

Ramazan bayramına sayılı günler kaldı. Fakat bu sene bayram maalesef korona virüsün gölgesinde kaldığı için buruk geçecek. 4 gün sokağa çıkma kısıtlamasının yaşanacağı Malatya'da siparişler erkene çekildi. Peki bayramların olmazsa olmazı tatlıcılarda durum ne? Sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen tatlıya talep nasıl?

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
20 Mayıs 2020 Çarşamba 12:46
Bayramın “tatlı” telaşı başladı! Tatlı alacaklar dikkat!

Ramazan bayramına sayılı günler kaldı. Fakat bu sene bayram maalesef korona virüsün gölgesinde kaldığı için buruk geçecek. Peki bayramların olmazsa olmazı tatlıcılarda durum ne? Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı Malatya’da, bu sene tatlıya talep nasıl?

Bayramların olmazsa olmazı tel kadayıflar, baklavalar tezgahları süsledi… Fakat bu sene korona virüs nedeniyle bayramlarda buruk geçecek.

Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek için Cumhurbaşkanı Erdoğan 81 ilde arife gününden başlamak üzere 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağını duyurdu. Hal böyle olunca eskiden bayramlarda misafirler için alınan tatlılar bu sene hane içine nasip olacak.

ERTV HABER MERKEZİ



 

Son Güncelleme: 20.05.2020 12:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.