banner13

Akçadağ Belediye Başkanı Kazgan Yeniden Refah Partisine katıldı

Malatya Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Yeniden Refah Partisi’ne (YRP) katıldı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
07 Ekim 2023 Cumartesi 16:40
Akçadağ Belediye Başkanı Kazgan Yeniden Refah Partisine katıldı

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri'nde bağımsız olarak Akçadağ Belediye Başkanı olarak seçilen Ali Kazgan, beraberindeki Akçadağ Belediye Meclis üyeleri Mustafa Menge ve Mustafa Turhan ile birlikte Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle Yeniden Refah Partisi’ne (YRP) katıldı.

AK Parti'nin 31 Mart 2019 da yapılan Mahalli İdareler Seçimleri'nde Akçadağ'da aday göstermediği Ali Kazgan bağımsız aday olarak seçime girerek Akçadağ Belediye Başkanı olmuştu.

 Yeniden Refah Partisi İl Başkanları toplantısında Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Fatih Erbakan tarafından rozet takıldı. Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım'ın etkisiyle ikna edildiği biliniyor.


KAYNAK: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.