banner13

Ağır hasarlı binaların yıkıldığı Aslantepe Caddesi tarlaya döndü

Malatya’da, Kahramanmaraş depremlerinin vurduğu kentin en işlek caddelerinden biri olan Aslantepe Caddesi'nde ağır hasarlı binaların yıkım işlemleri sürüyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
28 Temmuz 2023 Cuma 14:33
Ağır hasarlı binaların yıkıldığı Aslantepe Caddesi tarlaya döndü

Malatya’da, Kahramanmaraş depremlerinin vurduğu kentin en işlek caddelerinden biri olan Aslantepe Caddesi'nde ağır hasarlı binaların yıkım işlemleri sürüyor. Enkaz kaldırma çalışmalarının tamamlandığı bölgelerin tarlaya döndüğü cadde esnafı eski günlerini arıyor.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Malatya’da, kentin en işlek caddelerinden biri olan Aslantepe Caddesi de yıkıma uğrarken, bölgede neredeyse hasar almayan yapı kalmadı. Günübirlik binlerce kişinin ziyaret ettiği, yüzlerce esnafının evine ekmek götürdüğü caddede ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor. Enkaz kaldırma çalışmalarının tamamlandığı bölgeler ise adeta tarlaya döndü.

Cadde esnafı Cumali Kocaman depremle birlikte komşularını da kaybetiklerini belirterek üzgün olduklarını kaydetti.

Kırçuval Mahalle Muhtarı Hıdır Kahve ise bölgedeki yıkım çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi.

KAYNAK: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.