banner13

15 Temmuz temalı sergi ve anı defteri açıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Malatya’da çeşitli programlarla kutlanıyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
14 Temmuz 2023 Cuma 17:04
15 Temmuz temalı sergi ve anı defteri açıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Malatya’da çeşitli programlarla kutlanıyor.

15 Temmuz Demokrasi Nöbeti ve Şehitlerini Anma etkinlikleri kapsamında, konferanslar, karma resim ve fotoğraf sergileri, bütün camilerde şehitler anısına mevlit okutulacak ve şehit mezarları ziyaret edilecek. 15 Temmuz Cumartesi günü ise Büyükşehir Belediye Binası karşısında bulunan Yöresel Ürünler Çarşısı’nın bulunduğu alanda ise anma etkinlikleri ve protokol konuşmaları gerçekleştirilecek.

Malatya Valiliği öncülüğünde Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Turgut Özal Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa gerçekleştirdiği etkinlikte Malatya Park AVM’de 15 Temmuz temalı karma resim ve fotoğraf sergisi açıldı.

Açılışa Vali Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Umut Yalçın, Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir ve konuklar katıldı.

15 Temmuz temalı serginin açılışının ardından Vali Hulusi Şahin ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Umut Yalçın tarafından Anı Defteri imzalandı.

KAYNAK: BÜLTEN

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.