Malatya'da şantiyede yangın paniği: Mahalleli sokağa döküldü
Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde bir inşaat şantiyesinde işçilerin kaldığı konteynerde gece saatlerinde çıkan yangın mahallede paniğe neden oldu. Yangın, ekiplerin hızlı müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.
Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde bir inşaat şantiyesinde işçilerin kaldığı konteynerde gece saatlerinde çıkan yangın mahallede paniğe neden oldu. Yangın, ekiplerin hızlı müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.
Gece Yarısı Alevler Uykuda Yakaladı
Olay, Zaviye Mahallesi Ulema Sokak mevkiinde bulunan bir şantiyede meydana geldi. Gece yarısı henüz belirlenemeyen bir sebeple işçilerin konakladığı konteynerde yangın çıktı. Alevleri fark eden çevredekiler durumu hemen yetkililere bildirdi.
Mahalleli Sokağa Döküldü, Ekipler Seferber Oldu
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangının şiddeti ve gece saatlerinde meydana gelmesi mahallede büyük paniğe yol açtı. Endişeye kapılan vatandaşlar sokağa dökülerek olayı yakından takip etti.
Yangın Kontrol Altına Alındı, Soruşturma Başlatıldı
Uykularında yangına yakalanan işçiler, korku dolu anlar yaşadı. İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken, yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.
Bakmadan Geçme