Malatya'da İnanılmaz Kaza! Araç Uçuruma Yuvarlandı

Malatya'nın Battalgazi ilçesi Yamaç Mahallesi'nde sabah saatlerinde şaşırtıcı bir trafik kazası yaşandı. İddiaya göre, el freni çekilmeyen otomobil, içinde küçük bir öğrenci varken yokuş aşağı hızlanarak bariyerleri aştı ve metrelerce yükseklikten alt yola düşerek ters döndü. Kazada araçtaki küçük kız öğrenci hafif yaralandı.

Okul Önünde Başlayan Korkunç Kaza

Olay, İnderesi TOKİ bölgesinde bulunan Şehit Polis Okan Doğan İlkokulu önünde meydana geldi. Okul öğretmeni olduğu öğrenilen D.K. (42), kızı ve aynı okulun öğrencisi B.K. ile okula geldi. Öğretmen D.K., araçtan inerek okul kapısını açmak üzere yöneldiği sırada, büyük bir gürültü duyarak irkildi.

El Freni Krizi Otomobili Sürükledi

İddialara göre, el freninin çekilmemesi sonucu otomobil aniden geriye doğru hareketlendi ve yokuş aşağı hız kazanmaya başladı. Kontrolsüz bir şekilde ilerleyen araç, önce güney kuşak yoluna fırlayarak bariyerlere çarptı. Çarpmanın ardından araç, metrelerce yükseklikten alt yola düşerek ters vaziyette durabildi.

Küçük B.K. Mucize Eseri Kurtuldu

Kazanın yaşandığı sırada otomobilin içerisinde bulunan küçük öğrenci B.K., bu dehşet verici olayı adeta bir mucize eseri olarak hafif yaralarla atlattı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı öğrenci, araçtan çıkarılarak yapılan ilk müdahalenin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Küçük B.K.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazada hurdaya dönen otomobil, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırılırken, emniyet güçleri tarafından kazayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.
 

ERTV Malatya - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme

WhatsApp İhbar Hattı
05443281444
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!