- Haberler
- Malatya
- Malatya Bahçebaşı'nda Konutların İnşası Tamamlandı! Anahtar Teslim İçin Geri Sayım Başladı
Malatya Bahçebaşı'nda Konutların İnşası Tamamlandı! Anahtar Teslim İçin Geri Sayım Başladı
Malatya'nın yeniden inşa sürecinde dev bir adım daha atıldı. Battalgazi ilçesine bağlı Bahçebaşı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan dev konut projesinde beklenen müjdeyi Vali Seddar Yavuz paylaştı. Modern mimarisiyle dikkat çeken 7. etap konutları, 6 Nisan itibarıyla kapılarını hak sahiplerine açıyor.
Haberin Özeti
- • Malatya Valisi Seddar Yavuz, Battalgazi Bahçebaşı Mahallesi’nde inşası biten 1.235 konut ve 13 dükkanın anahtar teslim sürecinin 6 Nisan'da başlayacağını açıkladı.
- • Modern mimari ve geniş sosyal imkanlarla donatılan projenin altyapı ve çevre düzenlemeleri tamamen tamamlandı.
- • Vali Yavuz, deprem sonrası kalıcı konut sürecinde büyük bir aşamanın daha geride bırakıldığını ve teslimatların hızla gerçekleşeceğini belirtti.
Deprem sonrası kalıcı konut hamlesinde önemli bir viraj daha dönüldü. Vali Seddar Yavuz, Bahçebaşı Mahallesi'ndeki 7. etap projesinin altyapıdan çevre düzenlemesine kadar tüm detaylarıyla hazır hale getirildiğini bildirdi. Toplamda 1.235 adet konut ve ticaretin kalbinin atacağı 13 dükkan, belirlenen takvim doğrultusunda sahipleriyle buluşturulacak.
Modern Mimari ve Sosyal Donatılar Bir Arada
Projenin sadece bir barınma alanı değil, komple bir yaşam alanı olarak tasarlandığını vurgulayan Vali Yavuz, yeni konutların sosyal donatıları, açık otopark imkanları ve geniş yeşil alanlarıyla vatandaşlara huzurlu bir ortam sunacağını ifade etti. Güvenli yapı stoğunun önemine değinen Yavuz, modern şehircilik anlayışının bu projede ön planda tutulduğunu kaydetti.
Yeniden İnşa Sürecinde Kritik Aşama Geçildi
Vali Seddar Yavuz, devletin tüm kurumlarıyla sahada olduğunu ve vatandaşları güvenli yuvalarına kavuşturmak için çalışmaların kesintisiz sürdüğünü vurguladı. Teslim sürecinin planlı ve hızlı bir şekilde yürütüleceğini belirten Yavuz, yeni konutların Malatya halkına ve tüm hak sahiplerine hayırlı olmasını dileyerek sürecin takipçisi olacaklarını ifade etti.
Bakmadan Geçme