Kar Engeli Kalktı, Gol Yağmuru Başladı!
Malatya yerel futbolunda olumsuz hava koşulları nedeniyle duraklayan lig maratonu, bugün oynanan kritik karşılaşmalarla yeniden hareketlendi. Yoğun kar yağışı sebebiyle daha önce ileri bir tarihe ertelenen 8. hafta maçlarında, takımlar dondurucu soğuğa rağmen sahadaydı.
Haftanın en çok konuşulan skoru kuşkusuz Arapgirgücü ile Kaldırım Gücü arasındaki mücadeleden geldi. Sahada tam bir dominasyon kuran Arapgirgücü, rakibi Kaldırım Gücü’nü 8-0 gibi net bir skorla mağlup ederek haftanın en farklı galibiyetine imza attı.
Yazıhan ve Akçadağ Kayıpsız Geçti
Günün bir diğer gollü mücadelesi ise Yazıhan Belediye Spor ile Galata Spor arasında yaşandı. Yazıhan ekibi, rakip kaleye gönderdiği 7 golle sahadan 7-1 galip ayrılmayı bildi. Akçadağspor ise Beydağı Kutanspor karşısında zorlansa da oyun disiplininden kopmayarak sahadan 4-2'lik skorla 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.
Deplasmanda Gülen Orduzuspor
Kale Gençlerbirliği’nin ev sahipliği yaptığı maçta ise konuk ekip Orduzuspor’un üstünlüğü vardı. Çekişmeli geçen mücadelede Orduzuspor, rakibini 3-1 mağlup ederek haftayı moralli kapattı. Bay / Konakspor müsabakasının resmi sonucu hakkında ise henüz bir bilgilendirme yapılmadı.
Bakmadan Geçme
