banner13

Sokağa çıkma kısıtlaması başladı! Polis uayrı üstüne uyarı yaptı!

Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında bu akşam saat 19.00’dan sabah 05.00’e kadar sürecek olan sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Polisler megafonlarla vatandaşları evlerine gitmeleri yönünde uyarılarda bulundu.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
14 Nisan 2021 Çarşamba 20:10
Sokağa çıkma kısıtlaması başladı! Polis uayrı üstüne uyarı yaptı!

Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında bu akşam saat 19.00’dan sabah 05.00’e kadar sürecek olan sokağa çıkma kısıtlaması başladı. İstiklal Caddesi ve Taksim Meydanı'nda polisler megafonlarla vatandaşları evlerine gitmeleri yönünde uyarılarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından yeni tip korona virüs salgınını önleme amacıyla alınan yeni kararları açıklamış ve hafta içi saat 21.00'de başlayıp saat 05.00'e kadar süren kısıtlamanın saat 19.00'da başlayacağını duyurmuştu. Sabah saat 05.00'e kadar sürecek olan sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Kısıtlamanın başladığı ilk dakikalardan itibaren evlerine gitmek için yolla çıkan vatandaşların kısmi yoğunluk oluşturduğu görüldü. Sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı dakikadan itibaren polis ekipleri megafonlarla vatandaşlara uyarılarda bulundu.

KAYNAK: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.