banner13

Şehit Uğur son yolculuğuna uğurlandı

Konya'da askeri aracın tıra arkadan çarpması sonucu şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Uğur (29) memleketi Malatya’da toprağa verildi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
05 Ocak 2023 Perşembe 17:24
Şehit Uğur son yolculuğuna uğurlandı

Konya'da askeri aracın tıra arkadan çarpması sonucu şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Uğur (29) memleketi Malatya’da toprağa verildi.

4 Ocak’ta Konya-Adana kara yolunun 15. kilometresinde seyir halinde olan askeri araç, yoğun sis nedeniyle 42 ABZ 753 plakalı tıra arkadan çarptı.Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Uğur ile er Halil Seltan şehit düştü.

Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Uğur’un naaşı, düzenlenen askeri törenin ardından memleketi Malatya’ya getirildi.

Şehidin naaşı askerlerin omuzlarında taşınarak katafalka konuldu. Şehir mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından şehidin naaşı, Battalgazi ilçesi Göller Mahallesi’nde toprağa verildi.

Cenaze törenine; şehidin ailesinin yanı sıra Malatya Valisi Hulusi Şahin, 2.Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Çolak’ın yanı sıra askeri ve mülki erkan, belediye başkanları, rektörler, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, dernek ve oda başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin babası Metin ile annesi Sebahat Uğur, eşi Beşire Uğur ve yakınları gözyaşı döktü. Eşinin bir aylık hamile olduğu öğrenildi.

FERDİ DURDU- ERTV

Anahtar Kelimeler:
şehitTörenKaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.