banner13

İşte Yeni Çavuşoğlu, Salköprü ve Bentbaşı…

6 Şubat depremlerinde büyük yıkımın yaşandığı Malatya’da Çevreyolu’nun altı diye tabir edilen bölgelerde de rezerv alan ilan edilen yerler var. Çavuşoğlu, Bentbaşı, Salköprü Mahallelerinde birçok bölge rezerv alan kapsamında TOKİ- Emlak Konut tarafından yapılacak. 

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
01 Mart 2024 Cuma 15:09
İşte Yeni Çavuşoğlu, Salköprü ve Bentbaşı…

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen ikinci il olan Malatya’da çevre yolu altı olarak tabir edilen bölgelerin de akıbeti netlik kazanmaya başlıyor. 

6 Şubat depremlerinde büyük yıkım yaşanan ve çevreyolu altında yer alan Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Çavuşoğlu, Bentbaşı, Salköprü Mahallelerinde birçok bölge rezerv alan ilan edildi.

TOKİ-Emlak Konut’ tarafından rezerv alan içerisinde yapılacak olan Çavuşoğlu, Bentbaşı, Salköprü Mahallelerinin haritasına ERTV ulaştı.

Hem iş yeri hem de konut olarak planlanan proje kapsamında taslak oluşturuldu, rezerv alan ilan edilen yerler harita üzerinden işaretlendi. Henüz proje aşamasında olan bu çalışmalar netlik kazanınca imar planı da bu göre şekillenecek.

Çalışmalar ilk olarak imar planı ve zemin etüdü yapılarak ilerleyecek. İhale sürecinin ardından inşaat çalışmaları başlayacak. Bölgedeki konut ve iş yerlerinin inşaat çalışmaları başladıktan sonra herhangi bir aksilik olmazsa 1 yıl içerisinde hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Son Güncelleme: 01.03.2024 15:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.