banner13

Güçlendirme kredileri ödeniyor!

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, orta hasarlı yapılarda güçlendirme kredilerinin ödenmesinin önünde engel kalmadığını belirterek, güçlendirme talebi uygun olan herkes ödeme alabilecek dedi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
01 Haziran 2024 Cumartesi 15:29
Güçlendirme kredileri ödeniyor!

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, orta hasarlı yapılarda güçlendirme kredilerinin ödenmesinin önünde engel kalmadığını belirterek, güçlendirme talebi uygun olan herkes ödeme alabilecek dedi. Ölmeztoprak kredi miktarlarını da açıkladı.

Orta hasarlı yapılarda güçlendirme kredileri ödenmeye başlıyor. Açıklama AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’tan geldi.

Orta hasar güçlendirme kredileri başvurularına ilişkin açıklama yapan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak orta hasarlı yapılarda güçlendirme kredilerinin ödenmesinin önünde hiçbir engel kalmadığını belirterek, güçlendirme talebi uygunluğu olan herkesin ödeme alabileceğini ifade etti.

Milletvekili Ölmeztoprak, güçlendirme işlemleri için kredi limitleri bakanlık makamından alınan olurla ağır hasarlı konutlar için 1 milyon 400 TL, ağır hasarlı işyerleri için il ve ilçe merkezlerinde 750 bin TL, belde ve köylerde 600 bin TL ağır hasarlı ahırlar için 400 bin TL, orta hasarlı konutların onarım-güçlendirme kredisi 400 bin TL orta hasarlı ahır ve işyerlerinin onarım-güçlendirme kredisinin ise 300 bin TL olarak belirlendiğini kaydetti.

Son Güncelleme: 01.06.2024 15:32
Anahtar Kelimeler:
MalatyaHaberGündem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.