Gaziler Günü'nde TCSG-Dost Gemisi ziyarete açıldı

Samsun'da 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı TCSG-Dost Arama Kurtarma Gemisi vatandaşların ziyaretine açıldı. Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı rıhtımına demirleyen gemi, gün boyunca yoğun ilgi gördü.

Vatandaşlar Gemiye Yoğun İlgi Gösterdi

Etkinlik kapsamında TCSG-Dost gemisinin ziyarete açık bölümleri vatandaşların erişimine sunuldu. Gemiye gelen ziyaretçiler, Sahil Güvenlik personelinin eşliğinde gemiyi gezerek teknik donanım ve görev alanları hakkında bilgi aldı.

Gemiyi ziyaret eden vatandaşlardan biri, “Gaziler Günü’nde böyle bir etkinliğe katılmak bizim için anlamlı oldu. Geminin iç yapısını görmek ve görevli personelden bilgi almak gurur vericiydi” sözleriyle duygularını paylaştı.

Sahil Güvenlik Personeli Bilgilendirme Yaptı

TCSG-Dost Komutanlığında görevli ekipler, geminin arama kurtarma kapasitesi, görev sahası ve teknik özellikleri hakkında ziyaretçilere detaylı bilgi sundu. Sahil Güvenlik yetkilileri, bu tür etkinliklerin vatandaşlarla güvenlik birimleri arasındaki bağı güçlendirdiğini ifade etti.

Gaziler Günü’nde Anlamlı Buluşma

Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı yetkilileri, Gaziler Günü vesilesiyle düzenlenen bu etkinliğin, hem gazilere duyulan minnetin bir göstergesi hem de halkla iç içe olmanın bir yolu olduğunu belirtti. Etkinlik boyunca gemi ziyaretleri kontrollü şekilde sürdürüldü
 

ERTV Malatya - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme

WhatsApp İhbar Hattı
05443281444
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!