Çorum'da 4.0 Büyüklüğünde Deprem!
Çorum'un Bayat ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Sarsıntı, çevre bölgelerde de hissedildi.
Haberin Özeti
- • Çorum’un Bayat ilçesinde saat 10.20’de 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
- • Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı verilerine göre sarsıntı, yerin 11,01 kilometre derinliğinde gerçekleşti.
- • Depremin merkez üssünün Bayat olduğu bildirildi.
Saat 10.20’de Kaydedildi
Deprem, saat 10.20’de meydana geldi. Verilere göre, yerin yaklaşık 11,01 kilometre derinliğinde oluşan sarsıntının büyüklüğü 4 olarak ölçüldü.
AFAD Verileri Paylaştı
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yayımlanan bilgilere göre, depremin merkez üssü Bayat ilçesi olarak açıklandı. Kurumun internet sitesinde yer alan verilere göre sarsıntının büyüklüğü 4.0 olarak kaydedildi.
Depreme ilişkin ilk belirlemeler bu yönde olurken, gelişmeler resmi kaynaklar üzerinden takip ediliyor.
Bakmadan Geçme