Bolu Belediyesine Soruşturma! 4 Şüpheli Gözaltında
Bolu Belediyesine yönelik rüşvet ve ihaleye fesat karıştırma iddiaları kapsamında başlatılan soruşturmada, Belediye Başkan Yardımcısı R.Ö. ile 3 belediye çalışanı gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde arama yapılırken jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.
Haberin Özeti
- • Bolu Belediyesine yönelik rüşvet ve ihaleye fesat karıştırma soruşturmasında 4 kişi gözaltına alındı.
- • Gözaltına alınanlar arasında Belediye Başkan Yardımcısı R.Ö. ve 3 belediye çalışanı bulunuyor.
- • Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde arama yapılırken jandarmadaki işlemleri sürüyor.
Bolu Belediyesini kapsayan adli soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Rüşvet ve ihaleye fesat karıştırma suçlamaları üzerine yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında belediye başkan yardımcısının da bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı. Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla harekete geçen jandarma ekipleri, Belediye Başkan Yardımcısı R.Ö. ile 3 belediye çalışanını gözaltına aldı. Soruşturma kapsamında şüphelilerin adreslerinde de arama gerçekleştirildi.
Şüphelilerin Ev Ve İş Yerlerinde Arama Yapıldı
Soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan kişilerin ev ve iş yerlerinde jandarma ekiplerince arama yapıldı. Operasyonun, rüşvet ve ihaleye fesat karıştırma iddialarına ilişkin yürütülen inceleme kapsamında gerçekleştirildiği belirtildi.
Jandarmadaki İşlemleri Sürüyor
Gözaltına alınan 4 şüphelinin jandarmadaki işlemlerine devam ediliyor. Soruşturmanın ilerleyen aşamalarında elde edilecek bulguların ve adli sürecin nasıl şekilleneceği bekleniyor.
Bakmadan Geçme