Battalgazi'de Rezerv Alan Turu
Malatya'nın yeniden ayağa kaldırılması sürecinde büyük önem taşıyan İnönü Caddesi, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın'ı ağırladı. Saha çalışmaları kapsamında iş yerlerini ziyaret eden Başkan Taşkın, deprem sonrası yürütülen dönüşüm süreci ve cadde düzenlemeleri hakkında esnafla fikir alışverişinde bulundu.
Ziyaret boyunca dükkanları tek tek gezen Başkan Taşkın, esnafın karşılaştığı sorunları ve gelecekten beklentilerini dinledi. Rezerv alan uygulamasıyla birlikte caddenin çehresinin değiştiğini belirten Taşkın, iletilen notların ilgili birimlere ulaştırılacağını ve her bir talebin titizlikle çözüme kavuşturulacağını ifade etti.
Yol Haritamızı Vatandaşın Görüşleri Belirliyor
Sahada kurulan doğrudan iletişimin önemine dikkat çeken Başkan Bayram Taşkın, esnaf ziyaretlerinin sadece bir inceleme değil, aynı zamanda yönetim anlayışının bir parçası olduğunu vurguladı. Battalgazi’nin yeniden inşası sırasında mahalle ve esnaf ziyaretlerini düzenli sürdüreceklerini kaydeden Taşkın, sahadan gelen geri bildirimlerin belediye çalışmalarına yön verdiğini dile getirdi.
Yeniden İnşa Sürecinde Ortak Akıl Vurgusu
Deprem sonrası caddede yürütülen çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü belirten Başkan Taşkın, vatandaşların ve esnafın görüşlerinin bu süreçte en önemli yol gösterici olduğunu söyledi. İnönü Caddesi’ndeki dönüşümün her aşamasında şeffaflık ve katılımcılık vurgusu yapıldı.
Bakmadan Geçme